Disclaimer: De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld, maar is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is bedoeld als startpunt voor eigen onderzoek. wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor beleggingsbeslissingen die daar uit voortvloeien. De publicaties op 321beleggen.com kunnen uw mening beïnvloeden t.a.v. de keuzes in uw beleggingen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Wij kunnen de juistheid, integriteit en kwaliteit van informatie op onze website niet garanderen en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijk verlies en/of schade die de inhoud kan veroorzaken of waartoe het gebruik ervan aanleiding kan geven. Mocht er informatie verkeerd op deze site worden weergegeven stuur svp een opmerking via het contactformulier. 

privacy verklaring: Mocht u ons een bericht sturen dan kunnen uw gegevens worden opgenomen in het databestand van de site-administrator. U hebt recht op inzage, aanpassing en/of verwijdering. Uw e-mailadres zal onder geen enkele voorwaarde verkocht of bewust doorgegeven worden aan derden, zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Het doel van opname is om u te informeren over nieuws en activiteiten m.b.t. deze website.

Welkom op 321beleggen.com. Deze site is volledig toegewijd aan u als belegger. Wij hebben als doel om u zo goed mogelijk te informeren en de beste ideeën en achtergrondinformatie te bezorgen m.b.t. beleggen.

Niets is zo leuk om succesvol te zijn op de beurs. De juiste beslissingen nemen, trends herkennen, laag instappen en hoog verkopen, slimmer zijn dan de markt en.....niet in de laatste plaats: veel geld verdienen!

Wij van 321beleggen.com hopen een kleine bijdrage te kunnen leveren aan uw succes op de financiële markten.

De basis: een goede broker

Het kiezen van een goede broker die bij u past is erg belangrijk. U wilt een betrouwbare broker die niet te duur is (lage transactiekosten) en waarbij u kunt beleggen in de markten en instrumenten naar uw keuze. 

Wij werken het liefst met de volgende twee brokers: Binck en Lynx.

 

 

 

 

bekijk hier de ripplekoers, bitcoin cash koers, ethereum koers en litecoin koers

 

 

 

 

 

CFD’s vs. Sprinters

Werk met gegarandeerde stops

die u zélf kunt inleggen

Ontdek de voordelen van CFD’s

CFD’s vs. Turbo’s

Bepaal zelf de hefboom en

handel 24 uur per dag Indices

Ontdek de voordelen van CFD’s

300 x 600